Προτείνετε και κερδίστε

Υπηρεσίες By Christens

Titulo

Ηair & Νails Spa by Christens Franchise

  Περιγραφή του συστήματος Franchise


Η εταιρεία By Christens Ηair & Νails Spa  ιδρύθηκε το έτος 2016. Το ειδικό αντικείμενο της εξειδίκευσής της είναι στο τομέα της κομμωτικης και αισθητικής περιποίησης των άκρων. Αυτή δεν περιορίζεται όμως σε αυτό, αλλά προσφέρει επιπλέον και άλλες μεθόδους καλλωπισμού.  

Πρόκειται για μια επιχειρηματική ιδέα , στα οποία οι σύγχρονες γυναίκες μπορούν να τελέσουν την περιποίηση της εμφάνισής τους  με και χωρίς  κλείσιμο ραντεβού. Με αυτό το τρόπο αυτές μπορούν να είναι οποτεδήποτε κομψές και όμορφες και όπως ακριβώς αυτό αρέσει σε αυτές. Τα δυνατά σημεία αυτής της προσφοράς  είναι η εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων όπως και η πρακτικότητα της αμεσότητας της χρήσης των υπηρεσιών τους. Η By Christens Ηair & Νails Spa έχει εγκαταστήσει τη λειτουργία της στο σύγχρονο και λιτό περιβάλλον των καταστημάτων της, όπου οι πελάτισσες απολαμβάνουν μία εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και ευελιξίας. 

Η στρατηγική της εταιρείας ορίζεται από τη συνεχιζόμενη ενίσχυση και τελειοποίηση υπηρεσιών υψηλής στάθμης εμπλουτίζοντας αυτές με νέες μεθόδους και ιδέες. Αυτό συμβάλλει στην παραμέριση του ανταγωνισμού και στην επιχειρηματική επιτυχία της εταιρείας. Η επιχειρηματική κουλτούρα της By Christens Ηair & Νails Spa δίνει μεγάλη σημασία στην ομαδική δράση και αποδοτικότητα. Αποτέλεσμα της μεγάλης ανταπόκρισης του γυναικείου κοινού στην προσφορά της εταιρείας είναι η ανάπτυξη μίας διαρκης ζητησης εμπορικής αλυσίδας καταστημάτων βάσει ενός σωστά μελετημένου και καταρτισμένου σχέδιου δικαιόχρησης.

Γίνετε και εσείς ενεργό μέλος αυτού του δικτύου Franchise και κερδίσετε την επιχειρηματική επιτυχία!

Σχέδιο Franchise


Εσείς ως δικαιοδόχος του δικαιοπάροχου, της εταιρείας By Christens Ηair & Νails Spa, επωφελείστε από τα προνόμια ενός δυνατού και αναγνωρίσιμου ονόματος και από την άψογη οργάνωση και τη τεχνογνωσία στην παροχή υπηρεσιών η οποία συντελεί στην επιτυχία και της δικής σας επιχείρησης. Το πακέτο παροχών προσφέρει αξιόλογα εφόδια για την επιχειρηματική άνοδο και κερδοφορία:

  • δυνατοτητα συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου
  • παροχή προϊόντων και εξοπλισμού
  • βοήθεια στον σχεδιασμό και τη διακόσμηση καταστήματος
  • δυνατή διαφημιστική προβολή
  • καλές τιμές των προσφερόμενων υπηρεσιών και προϊόντων οι οποίες προηγούνται αυτών του ανταγωνισμου
  • συνολικό σχέδιο και παρακολούθηση της επιτυχούς ανάπτυξης όλων των καταστημάτων της αλυσίδας θέτοντας προτεραιότητες στην κατάκτηση συγκεκριμένων στόχων
  • χαμηλή επένδυση και γρήγορη απόσβεση
  • συνεχή υποστήριξη και στενή συνεργασία σε θέματα λειτουργίας και οργάνωσης της επιχείρησης
  • παροχή πολύτιμης τεχνογνωσίας

Προφίλ δικαιοδόχου


Εσείς ως επιχειρηματίας με ενδιαφέρον και θέληση για αφοσίωση στο τομέα της κομμωτικης και αισθητικής περιποίησης των άκρων είστε ένας καλοδεχούμενος υποψήφιος.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα!
Powered by Blogger.