Προτείνετε και κερδίστε

Υπηρεσίες By Christens

Titulo

Σχετικά με μας
Φροντίζουμε την υγεία των μαλλιών σας, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής. Ως γυναικεία-ανδρικά-παιδικά,κλασσικά και μοντέρνα κουρέματα, νυφικά, χτενίσματα, βαφές, ανταύγειες, τρέσες, extension και μανικιούρ πεντικιούρ.
Σε ενα καλαίσθητο χώρο που προσφέρει, στο φιλικό περιβάλλον, άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Προσφερόμενες υπηρεσίες πέραν των υπηρεσιών κομμωτηρίου: μανικιούρ, πεντικιούρ, αισθητική προσώπου & σώματος.
Το hair and nail spa by christens θέλει να υπενθυμίσει στους πελάτες της πως η παροχή των υπηρεσιών θα είναι στηριγμένη στην απόλυτη αποστείρωση των εργαλείων που χρησιμοποιούνται, στην άριστη απολύμανση των χώρων εργασίας όπως και στην προσεκτική και επιμελημένη εργασία με τα πλέον επώνυμα επαγγελματικά

προιόντα όπως και απο επιλεγμένους επαγγελματίες που έχουν το κύριο χαρακτηριστικό τους, την ευγένεια και την υπομονή απέναντι στον πελάτη αλλά και τη συνεχή προσπάθεια τους, για άριστο αποτέλεσμα.Προσφέρουμε υπηρεσίες κομμωτηρίου, όπως προτάσσουν οι τάσεις της μόδας και όπως εσείς θέλετε, με πιστοποιημένες τεχνικές και απόλυτο επαγγελματισμό.

Το προσωπικό μας είναι πλήρως τεχνικά καταρτισμένο, παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις γύρω από την κομμωτική. Μέσα στο κομμωτήριό μας, θα σας συστήσουν ότι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της διάγνωσης και της περιποίησης της τρίχας χαρίζοντας σας, πλούσια μαλλιά γεμάτα υγεία.

Χρησιμοποιώντας επιλεγμένα προιόντα και πραγματοποιώντας τεχνικές εργασίες με μοναδικά αποτελέσματα όπως είναι οι ανταύγειες και η βαφή.
Σας περιμένουμε στο χώρο μας να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς, υγείας και περιποίησης.
Powered by Blogger.